overlay
Thursuz with FEEST DJ RUUD

VERSUZ INVITES FEEST DJ RUUD

Wanna go crazy? Insane? Join the party with this one of a kind multimixmashing DJ..

People of Versuz.. Let us welcome:

FEEST-DJ RUUD
Feest. DJ. Ruud. Een man die zijn naam waar maakt, ongeacht op welk podium hij staat. Door het hele land laat hij een spoor achter van polonaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberen bootjes, sitdowns, feesthoedjes, flugel en champagne. Als een wandelende mash-up tussen fout en goud roept hij mooie herinneringen op met je favoriete classics uit het verleden, laat hij je meezingen en -springen op de hits van vandaag en introduceert hij je alvast aan de helden van de toekomst. Van de smoothest R&B, Swingbeat en Hiphop via wat Happy Hardcore en Bubbling naar wat harde Dubstep bangers en weer terug via sexy House naar Moombathon en Electro? Why not!

Hij was het hoogtepunt van het Solar Weekend Festival 2011 nadat de Vage Gasten hem uit hadden genodigd samen met zijn host Mr. Simpson. Vanaf de eerste seconde was het de gezelligste chaos die Nederland ooit heeft mogen zien en dat hebben ze keer op keer opnieuw voor elkaar gekregen op festivals Mysteryland, Valtifest en de Masters of Red Bull. Inmiddels is ook geen enkele club meer veilig voor de aanstekelijke energie van FeestDJRuud en begint hij langzaam maar zeker een onmisbare legende te worden die het uitgaansleven weer terug brengt naar wat het hoort te zijn: FEEST!

Met zijn eerste hit “Gas op die lollie” laat hij zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn, maar ook zeker niet te makkelijk en heeft hij inmiddels al je vriendinnen laten schuren alsof hun leven er vanaf hing. FeestDJRruud is werkelijk de enige in zijn soort.

Believe the hype, join the movement!
Thursday 04 december 2014
MAIN ROOM
xx Feest-DJ Ruud xx
xx Thierry von der Warth xx

Doors: 22h
Tickets: FREE (members) // 5€ (non members)

FEEST-DJ RUUD
http://www.feestdjruud.nl/
https://www.facebook.com/feestdjruud

DOORS:
22H
MINIMUM AGE:
18 18
RESIDENTS:
Thierry von der Warth
JOIN
THE
PLEASURE
REVOLUTION
Versuz logo 2