overlay
 
Atelier V

Atelier V – The catering company

Vernieuwende concepten voor creatieve catering, zowel privé als voor bedrijven. Alles kan, niets moet. Complete arrangementen worden speciaal voor u samengesteld. Zowel voor bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen, congressen als andere activiteiten. Atelier V zorgt voor een unieke ervaring.

Alles is mogelijk: Atelier V komt naar u toe en organiseert ter plaatse het feest tot in de puntjes, zodat u slechts hoeft te ge-nieten en zich zorgeloos met uw genodigden kan bezighouden.

Van een kleine bedrijfsreceptie tot een groots prestigieus diner, steeds weer is Atelier V met zijn vernieuwende hedendaagse keuken uw betrouwbare culinaire partner. De culinaire beleving met oog voor presentatie en originaliteit is een weerspiegeling van onze passie voor het vak. Elk gerecht wordt steeds bereid met de grootste aandacht voor versheid en kwaliteit.

Atelier V onderscheidt zich door zijn doordachte werkwijze, persoonlijke benadering, unieke concepten en passie voor het vak. Ideaal voor een creatieve invulling van bijeenkomsten, feesten en andere evenementen. Atelier V zorgt tijdens uw evenement juist voor dat extra beetje passie, beleving en originaliteit. Heeft u zelf uw droomlocatie in gedachten of wenst u een feest bij u thuis of op een andere locatie?

Het kan allemaal bij Atelier V.

www.atelierV.be

JOIN
THE
PLEASURE
REVOLUTION
Versuz logo 2