overlay
 
Concepten

 

Concept evenings in Versuz Hasselt: heerlijk verslavend

Bij ons krijgt verveling geen kans, want er zijn steeds events te over @ Versuz. Ken je onze concept evenings al?  Ontdek ze snel, want deze succesformules moet je gewoon geprobeerd hebben. Trommel je vrienden op en probeer het eens. Zin in meer? Dan maak je er gewoon een wekelijks uitje van!

Concept evenings agenda:

Op donderdagavond switch je van aula of kantoor naar nachtclub, want dan zorgen we ervoor dat je stoom kan aflaten. We vuren een wervelende mix van genres op je af, waarbij je de nieuwste club tracks leert kennen. Hier loop je gegarandeerd gelijkgezinden tegen het lijf: music lovers en party animals, just like you!

Op zaterdag zit je gebeiteld voor een club avond in stijl. De vetste club tracks, verweven met de heetste R&B, da’s puur genieten. So you got the moves? Tijd om te tonen wat je in huis hebt! Je zal zien, dit zijn zaterdagen om elke week opnieuw reikhalzend naar uit te kijken.

Op maandag zetten we de week meteen goed in met een gevarieerde playlist. Op avonden als deze is stilstaan geen optie, zo aanstekelijk is de ambiance in Versuz. Zet je schrap voor een instant energy boost die minstens nog een paar dagen blijft nawerken. Wie zegt dat je op maandag niet kan feesten? Komaan zeg!

Wil je reserveren voor een van onze openingsavonden?
Stuur dan een e-mail naar guest@versuz.be.

Overtime – De meest exclusieve afterworkparty in de Euregio

Zaken doen op een unieke locatie en in een ontspannen sfeer. De Overtime afterwork party’s bieden een ideale combinatie tussen business & pleasure. Overtime gaat door elke derde woensdag van de maand van 19u tot 1u. Tussen 19u en 20u30 wordt een buffet of hapjes geserveerd aan alle gasten. Nadien neemt DJ Ward het over en ontaardt het netwerken in een glamoureus feestje.

Inkom 15 EUR inclusief welkomstcocktail en buffet (van 19u – 20u30).

Registreren via www.overtime.be  of tafel reservatie via Dorine@overtime.be.

Meer info en foto’s vind je op onze Facebook pagina: facebook.com/overtimebenelux

JOIN
THE
PLEASURE
REVOLUTION
Versuz logo 2