overlay
 
Verhuur

Op zoek naar een stijlvolle locatie voor je event, met alle comfort?

Natuurlijk kies je voor Versuz! Je vindt deze unieke allround eventlocatie in Hasselt, op de site van de Grenslandhallen-Ethias Arena. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. Van exclusieve private parties, verjaardagsfeesten en huwelijksfeesten tot bedrijfsfeesten, productlanceringen en modeshows … Het kan allemaal!  Kom eens langs en overtuig jezelf: bij Versuz hebben we voor elk doel een prachtige feestzaal te huur. En ja, daar horen ook trouwzalen bij.

Voor elk wat wils

De uitnodigende, multifunctionele ruimtes baden elk in een andere, unieke sfeer. Met hun eigen interieur, uitrusting en capaciteit zijn ze klaar om alle verwachtingen rond jouw feest of evenement te overtreffen. Samen vormen ze een hypermodern en polyvalent uitgaans- en eventcentrum dat prikkelt en verrast. In ons ruime aanbod vind je beslist de gedroomde zaal voor jouw event: diner, bedrijfsfeest, bedrijfspresentatie, modeshow, concert of party.

Alle comfort voorzien

Wees gerust veeleisend, want Versuz is een regelrechte parel van moderne technologie die ongekende veiligheids- en comfortvoorzieningen biedt. En dat alles binnen de standaardprijs, mooi meegenomen!

Makkelijk te bereiken

Je vindt Versuz op de site van de Grenslandhallen in Hasselt (Limburg). Het complex is gegarandeerd vlot bereikbaar en voorzien van een zeer ruime bewaakte parking.

Daarom kies je voor Versuz!

  • Het trendy vernieuwd interieur is volledig aanpasbaar aan je wensen.
  • Je beschikt zonder extra kosten over alle techniek die je nodig hebt: geluid, licht en video op topniveau.
  • Je gasten kunnen gemakkelijk parkeren aan het complex.
  • Je bent volledig vrij wat betreft de catering.Versuz is niet gebonden aan een cateraar, je kiest dus zelf op welk niveau en aan welk budget je catering wil voorzien. We hebben bovendien een aparte ruimte beschikbaar voor catering-doeleinden.

Geïnteresseerd in het huren van een feestzaal?

Verken ons ruime aanbod aan feestzalen.

Stuur een e-mail naar rent@versuz.be.

JOIN
THE
PLEASURE
REVOLUTION
Versuz logo 2