overlay
 
Frederico

Frederico is over de hele Belgische en internationale club scene bekend voor zijn opliftende en technisch sterke dj sets, variërend van hip-hop tot urban en eclectic beats.

De fundamenten voor z’n succes en drive zijn zonder twijfel zijn liefde voor muziek. Vanaf het moment dat hij naar muziek begon te luisteren en zijn eerste draaitafels kocht toen hij 15 was, was hij vastbesloten om z’n liefde te delen met z’n publiek. En met groot succes.

Zijn unieke stijl en ondernemerschap resulteerde in een waanzinnig succesvol maandelijks party concept ‘R&B Diamonds’, opgericht in 2005. Met duizende bezoekers per nacht slaagde hij erin om het publiek de tijd van hun leven te laten beleven, samen met artiesten zoals Taio Cruz, Trey Songz, Ginuwine, Fatman Scoop, Jagged Edge, 112, Lumidee, Magic System,… In 2010 besloot Frederico te stoppen met zijn R&B Diamonds verhaal om zicht zo volledig te kunnen richten op zijn dj carriere.

Al mixend, scratchend en beat-jugglend bouwde hij aan z’n weg helemaal naar de top in de Belgische nightlife en werd resident in Versuz, Fixed Value in Mondial (NL), Nunu (BE), Bozzini (NL), La Rocca (BE),… hij speelde op het prijzenwinnend festival Tomorrowland, Urbanice in het Antwerps Sportpaleis en evenementen over heel Europa (Zwitserland, Egypte, Italië, Spanje, Malta, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Luxemburg….).

Frederico blijft zijn muziek verkondigen voor een publiek waar het zich ook mag bevinden! 2014 beloofd opnieuw een super druk jaar te worden voor deze Limburgse dj uit Hasselt!

facebook.com/deejayfrederico
soundcloud.com/djfredericobelgium
twitter.com/djfrederico
instagram.com/djfrederico

JOIN
THE
PLEASURE
REVOLUTION
Versuz logo 2