overlay
 
Peter Luts

’Enjoy The Silence’ is zijn favoriete plaat allertijden, maar laat die stilte jou vooral niet misleiden! Peter Luts is allesbehalve stil te noemen en dat komt vooral jullie dansende voeten zeer goed uit!

Enkel wanneer je de laatste 20 jaar op de planeet ‚Zork’ leefde, heb je ergens op deze blauwe planeet al op zijn muziek gedanst!

Weinig mensen hebben zo’n grote en wijde muzikale kennis om op terug te vallen als Peter, muziek zit simpelweg diep in zijn genen.

Hij is het brein en drijvende kracht achter vele wereldhits, buiten Lasgo, Ian van Dahl & AnnaGrace, heb je zeker al gedanst op zijn club-projecten zoals Groovewatchers, Nu-Gen, Heliac en natuurlijk de platen onder zijn eigen naam. Dit alles bewijst eens te meer Peter’s onderscheidende talent: het grote hit-gevoel en dat aanvoelen wat er bij het publiek leeft.

Groot voorbeeld hiervan is Peter’s internationale hit ‘The Rain’ die hij in 2010 uitbracht en de charts in o.a. Spanje, Frankrijk, Zwitserand, Polen, Nederland en zelfs Mexico haalde. Peters unieke geluid trok ondertussen reeds vele wereld-bekende DJs aan voor remixes van zijn hand. Er staan op dit moment vele Dance-awards in zijn vitrinekast als bewijs!

Buiten een top-producer werd hij ook een DJ van wereld-formaat. Hij reist rond de wereld en doet elke keer weer zijn uiterste best om het publiek te betoveren met zijn opzwepende DJ sets! Geloof ons wanneer we zeggen dat zijn DJ sets simpelweg uniek te noemen zijn, telkens weer gaat hij op zoek naar die magische connectie met het publiek en eens hij die gevonden heeft kan je maar beter uitkijken, bewegen wordt dan automatisch een must!

Peter is een bekende en veelgevraagde DJ met een wekelijkse radioshow op de Belgische nationale radio MNM en zijn Voyager radio show wordt uitgezonden wereldwijd in meer dan 10 landen. Verder speelde hij reeds in de meeste exclusieve clubs zoals Pacha (Spanje), Loft (Parijs, Frankrijk), MAD (Lausanne, Zwitserland) en zelfs het prestigeuze Amnesia in Miami (VS) en nu vindt je hem elke week in de bekende club „Versuz” te Hasselt.

www.peterluts.com
www.facebook.com/PeterLutsOfficial
twitter.com/Peterluts
myspace.com/peterluts
youtube.com/peterlutsofficial

JOIN
THE
PLEASURE
REVOLUTION
Versuz logo 2