overlay
 
Sem Thomasson

Sem Thomasson is een jonge Belgische dj en producer. Geïnspireerd door de muzikale vibes van zijn vader begon hij al op zijn tiende te experimenteren met digitale samplers en synths. Toen al sloeg hij de weg in van de elektronische dansmuziek. Op zijn achttiende bracht Sem Thomasson zijn eerste album uit, het resultaat van jaren hard werken. Kort daarop volgden de eerste boekingen als dj. Een betere start van zijn muziekcarrière kon hij nauwelijks dromen. Na sets op Tomorrowland (BE) en als hoofdact in clubs over de hele wereld (Fabric Club, Club Cubic, Nikki Beach Miami, Versuz) staat deze jonge dj te popelen om de wereld te laten kennismaken met zijn bijzondere sound en natuurlijke gevoel voor fantastische en toegankelijke dancenummers.

Thomasson heeft producties op zijn naam staan voor labels als Flamingo Recordings, Atlantic Records, Stealth Records, Spinnin Records, V-Essentials, Ultra Records, Global Underground, Universal Music en Diffused Music. Bovendien maakte hij al remixen voor Steve Aoki, TV Rock, John Dahlback, Andain, Tom Novy, My Digital Enemy en Wally Lopez om er maar een paar te noemen … Zijn debuutalbum ‘Like This’, featuring Colonel Red, voor Flamingo Recordings (het label van Fedde Le Grand) verpulverde de hitlijsten en oogstte succes over de hele wereld. Zijn track ‘Balance’ voor het label Diffused Music van Michael Woods en zijn remix voor de Australische kinderster Cody Simpson waren de twee hoogtepunten in de zomer van 2012. Daarna volgden zijn zeer gesmaakte remix voor Nelly Furtado en een remix voor Flo Rida & Jennifer Lopez. Zijn nieuwe track ‘Today’ (Flamingo Recordings) is net uit.

Zijn producties zijn niet alleen van topkwaliteit, ze lijken bovendien een ongelofelijk effect te hebben op het publiek. Alle grote namen uit de dancewereld hebben hun bewondering voor deze dj dan ook al uitgesproken. Zijn muziek dringt dwars door je lichaam tot in de kern van je dansvibes … en dat is niet veel dj’s gegeven. Sem Thomasson is een opmerkelijk talent, iemand die precies weet waar hij naartoe gaat. Zonder de dynamiek te verliezen om op welk moment ook van richting te veranderen. Deze man laat ongetwijfeld nog van zich horen.

SemThomasson.com
facebook.com/semthomasson
twitter.com/semthomasson
soundcloud.com/semthomasson
instagram.com/semthomasson

JOIN
THE
PLEASURE
REVOLUTION
Versuz logo 2