overlay
 
Thierry von der Warth

We schrijven 1995. Niet alleen het jaar waarin de Sony Playstation, Kanaal 2 (2BE) en eBay het levenslicht zien. Ook het moment waarop Thierry von der Warth – gepassioneerd door de keyboards – zijn eerste muzieklessen neemt. Wat eerst een doodgewone hobby is, blijkt later de aanzet voor een succesvolle muziekcarrière.

Na optredens op enkele lokale party’s en in cafés neemt Thierry in 2005 deel aan de dj-wedstrijd van Topradio. Die hij wint, uiteraard.

Deze overwinning is een eerste grote stap in zijn carrière: hij krijgt de kans krijgt om te draaien op evenementen zoals Peppermill (NL), Nightlife (NL), Karrewiel (BE) en Topradio (BE).

Omdat het leven van een dj meer om ‘play’ dan om ‘pauze’ draait, beslist Thierry om zijn blik op de verschillende muziekstromingen in de wereld te verruimen. Hij verwerft dan ook bekendheid door zijn eclectische mixkwaliteiten, die heel goed van pas komen voor zijn eigen podcast.

Samen met zijn mentor en andere collega’s weet hij die kwaliteiten om te buigen in succes, wat hem een vaste stek oplevert in een van de mooiste clubs van België: Le Refuge. Een schot in de roos dat leidt tot contracten met Versuz Essentials. Zuri, Versuz Overtime, KRC Genk Extratime, HitFM podcasts … dit was nog maar het begin!

Na enkele jaren bij de ‘Essentials’-familie vindt Thierry de tijd rijp voor een nieuwe stap in zijn carrière.

Momenteel is hij de vaste dj van Mondial (NL), Overtime Hasselt, Stella Student Nights en 3sixtyone Events. Maar dat is geen eindpunt.

Thierry heeft het talent om zich aan te passen aan een situatie en één te worden met de sfeer van het moment. Hij staat garant voor ultieme beats en bezorgt zijn publiek keer op keer wat het wil: een feestje om u tegen te zeggen!

De kers op de taart, een feestbeest bij uitstek …

www.thierryvonderwarth.be
www.facebook.com/ThierryvonderWarth
www.facebook.com/DjThierryvonderWarth
soundcloud.com/thierryvdw

JOIN
THE
PLEASURE
REVOLUTION
Versuz logo 2