overlay
 
The Venue

Join the pleasure revolution !

Versuz is een bruisende plek die elk jaar 300.000 bezoekers over de vloer krijgt. De brede waaier van activiteiten die gaan van Nightlife, productvoorstellingen, modeshows, B2B-events tot concerten en congressen zorgen ervoor dat Versuz niet enkel meer een discotheek is, maar een Venue met bijna onbeperkte mogelijkheden.

The Venue – Versuz

We zijn sinds december 2013 gehuisvest in een volledig nieuw gebouwde infrastructuur. De verschillende multifunctionele zalen waarover wij beschikken, bieden telkens aparte mogelijkheden, of kunnen volledig gecombineerd worden tot 1 groot geheel. Zij vormen samen een modern en polyvalent uitgaans- en eventcentrum in Hasselt, met een totale oppervlakte van 5.800 m2. Wij verhuren onze ruimtes voor diverse gelegenheden en zoeken altijd een gepaste oplossing, op maat van de vragende partij.

Versuz is een parel van moderne technologie met de nieuwste geluid, licht en showeffecten. Er is een totaal van 140 m2 led-schermen om video weer te geven. Er zijn geen extra kosten aan techniek wanneer u onze locatie huurt en u beschikt automatisch over al de nieuwste mogelijkheden.

JOIN
THE
PLEASURE
REVOLUTION
Versuz logo 2